31.1.2016

Tee-vaihda-saa ja piirrä-maalaa-muokkaa

Lyhyesti selitettynä:

1. Lisää omaan blogiisi  tekemääsi taidetta, jonka olet halukas vaihtamaan.
- lisää postaukseesi tunniste esim. taidevaihdot
- suositeltava koko n.  A4  - mappikansioon sopiva
- koko voi olla pienempi, minimissään postikorttiko.Ja sen voi itse laittaa erilliselle A4 paperille tai saaja laittaa. Jos haluaa tehdä vaikka mandaloita, Zia, doodlaus, runokortteja jne vaihtoon. Nuo ja muokatut omat työt voivat  olla pienempiä.

2- Ilmoita osallistumisesi tänne Taidevaihdot-sivuille, niin sinut lisätään sivupalkin osallistujien luetteloon ja kaikki löytävät uusimmat taidevaihto taiteesi. Mukaan voi tulla koska vaan. Voit ilmoittautua jo nyt vaikka et vielä kerkiä vaihtareita tekemään.
Ja lisää jatkossa sama tunniste töihisi niin työsi löytyvät tunnisteiden avulla blogistasi.

3. Tuunaa itsellesi mappikansio, johon kokoat saamasi vaihdot talteen, "muistojen kirjaksi".Ja jos haluat voit tehdä erikseen Printtivaihdoille kansion.

4. Käy toisten sivuilla ja sovitte keskenänne vaihdosta, miten ja koska. Ja ensin voit varata haluamasi ja teet kun sinulla on aikaa vaihtarin, siten ei mene työ/maalaus ohi minkä haluaisit.

5. Muista että jos olet jo Teemakuussa mukana, voit ne työt tehdä myöskin A4 kokoon ja siten lisätä ne taidevaihtoihin. Samoin muiden blogihaasteiden työt/maalaukset voit hyödyntää Taidevaihdoissa.. huomioi vain säännöt.

6. Myös Printatut/ muokatut työt käyvät,. Eli vain omia piirustuksia, maalauksia voit muokata.  Ei valokuvia eikä niiden muokkausta. Näitä ei tarvitse vaihtaa vain muokattuihin, sen voi keskenään sopia. Ja ehdotan että myös näissä työtä ei monistella monelle vaan myös uniikki. Erikseen runokortit, tai muut kortit.

7. Ei enää postauksia saaduista vaihdoista. Tämä ei kuitenkaan ole kiellettyä! Omia töitään voi kukin laitella esiin miten haluaa. Näin vähennetäään moninkertaista postausta ja sitä työmäärää mikä siitä aiheutuu. Ja muista kysyä lupa saatko laittaa esille. Huomioi tekijänoikeudet!

8. Vain vaihto vaihdosta. Ei enää ekstroja!


Taidoille ei ole vaatimuksia ja jokainen saa tehdä ja toimia omaan tahtiinsa ja omalla tavallaan.!!

Mukaan voi tulla jokainen taiteentekijä ja luovuudesta ja tekemisestä kiinnostunut.
Vaihtoja saa tehdä myös muihinkin omiin luoviin töihin,  vaihtajien keskenään niin sopiessa.

Kaikki mukaan, rohkeasti vaan,  ei tässä ole kyse mistään alan ammattilaisten tekemisestä taiteesta vaan hauskasta harrastuksesta josta on iloa monelle! 

Tarkemmat ohjeet sivupalkissa.

Tuumailuja myös TÄÄLLÄ